Cautare

497 de rezultate pentru "cuclea stele" (2.93 secunde)
Isi plimba amorurile numai prin hoteluri de 5 stele Galant totusi, Diaconescu si-a plimbat iubitele prin toata Europa. Cel putin asa reiese din documentele pe care le detine ziarul National.
O camera dubla la un hotel de 3 stele costa in Brugges aproximativ 120 euro/noapte, iar in Antwerp aproximativ 100 euro/noapte cu mic dejun inclus.
La aceeasi data, Radu Mazare emite o dispozitie prin care respinge cererea de restituire in natura a terenului si dispune ca persoanele indreptatite - Georgica Giurgiucanu, Maria Mariuta, Cristian Borcea (presedintele executiv al clubului Dinamo, cel care, pe langa colectarea de terenuri, a pus mana si pe un hotel de patru stele in Mamaia), SC Habitat si Ambient SA si Mihai Camboianu sa primeasca, partial, bunuri in compensare in valoare de 3, 8 milioane de euro, compuse din 17 terenuri amplasate in intravilan, iar unele chiar pe litoralul Marii Negre, afirma Stelian Dutu.
In aceste conditii, tineretul cernavodean, aflat intr-un oras mult prea indepartat fata de municipiul resedinta de judet pentru a deveni navetist, priveste zilnic cum locurile de munca ce ar fi trebuit sa le revina cel putin in parte si lor sunt ocupate de "specialisti” transportati zilnic cu autocare de cinci stele de la Fetesti, Constanta, Medgidia sau alte localitati mai mult sau mai putin apropiate de oraselul de pe malul Dunarii.
Este vorba despre Hotelul "Carmen" din Venus, unitate de patru stele, care a fost admirata de reprezentantii firmei de turism Neckerman.
Vasiliu a adaugat ca a mers personal intr-o delegatie si a negociat la hotelurile de trei stele Sheraton si Hilton 12 camere „cu tarife pana in 200 de euro pe noapte“.
Au fost trecuti in rezerva general maior cu doua stele Adam Constantin si general de flotila aeriana Stoicescu Sorin-Paul din MapN.
proprietarii de hoteluri de o stea, de zece camere, ar putea plati anual un impozit de 6.130 de lei, in timp ce un hotel de trei stele, cu 20 de camere - 24.520 de lei.
Chiar daca nu vei reusi, macar vei ramane printre stele. E bine ca in viata sa ai un scop cat mai inalt, cat mai greu de atins.
LIBRARIA MIHAI EMINESCU DIN BUCURESTI • Pe de alta parte, marti, de la ora 17.30, Editura Cununi de stele si Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti invita publicul la evenimentul "Eminescu, primul traducator roman din sanscrita", dedicat memoriei poetului national si primei traducatoare a poeziei eminesciene in Asia, Amita Bhose.
La opt kilometri de barajul Vidraru, la un hotel de patru stele, Simona si iubitul ei au petrecut cateva zile de vis.
Iar daca vreodata veti avea nevoie de o seara linistita cu un prieten devotat, cu care sa ascultati muzica buna si sa discutati cate in luna si in stele, sa stiti ca sunt disponibil".
Familia Moomins Pe Riviera / Moomins on the Riviera, lungmetrajul in regia lui Xavier Picard si Hanna Hemila (membra a juriului Anim'est anul acesta), dupa celebrele carti si benzi desenate ale lui Tove Jansson si Lars Jansson, Niko si drumul spre stele / Niko & The Way To The Stars (r.
Asistau o serie de militari, inclusiv un general cu doua sau trei stele. Swann a fost solicitat sa faca o demonstratie, sub indrumarea doctorului in fizica Harold Puthoff.
El s-a reintors la masina sa si a vazut nava discoidala ridicandu-se si pierzandu-se printre stele. Motorul a pornit fara probleme si martorul a ajuns cu bine acasa.
"O mare problema sunt hotelurile abandonate. Degeaba au venit investitori, au facut hoteluri de 5 stele, daca langa ele sunt aceste hoteluri abandonate.
Apoi Jiril a fost transportat intr-un soi de laborator semanand cu un cristal, din care scaparau luminite precum niste stele.
Moya Lear, sotia lui Bill Lear, inventatorul de la firma Lear Jet, rugat de fiul sau, John Lear, l-a sunat pe prietenul ei, generalul de patru stele James Doolittle, sa il intrebe daca a existat un asemenea grup.
"Cand am iesit afara din punctul de comanda, am vazut pe cerul senin, printre stele, aceste obiecte luminoase care traversau de la est la vest cu o viteza uimitoare.
Vorbind despre numarul de stele din acea parte de Univers pe care o putem vedea el a spus: Este un numar mare:
google-analytics.com